Dutch DJ World opent vestiging in Enschede met DJ & Producer Crypsis

Meet the home of the harder styles

Dat corona creatief maakt, is een ding dat zeker is. De afgelopen tien weken hebben 20 deelnemers meegedaan aan een nieuwe Advanced Hardstyle Producer Opleiding waarvan de lessen, in tegenstelling tot de ‘normale’ gang van zaken, voor het eerst live gestreamd werden. Wat begon als een creatieve corona oplossing, groeide uit tot een doorslaand succes en een nieuwe vestiging in Enschede.

 

De live gestreamde lessen werden gegeven door niemand minder dan hardstyle legend Crypsis, die onder andere bekend is van Qlimax, Supremacy, Decibel en Defqon. Tijdens de kwalitatieve lessen kregen deelnemers de kans om de fijne kneepjes van het vak te leren, hun skills nog verder uit te bouwen en hun eigen projecten door Crypsis te laten feedbacken. “Mijn tracks klinker al vijf keer beter dan ik voor de cursus voor elkaar zou hebben gekregen”, vertelt deelnemer Patrick enthousiast. Ook Geert kan dit beamen: “De lessen van Crypsis bevallen super. Als er weer een hardstyle producer cursus komt, dan meld ik me zeker aan”.

Tweede vestiging

De positieve feedback van de leerlingen en de fijne samenwerking met Crypsis zette Dutch DJ World oprichter Julian Wolters aan het denken. Bij Dutch DJ World Apeldoorn gaf Julian (zelf DJ en producer) lessen in allerlei verschillende stijlen. Al jaren droomde hij van een tweede vestiging om beter aan de grote vraag naar lessen te kunnen voldoen. Samen met Crypsis opende Julian daarom een spiksplinternieuwe vestiging in Enschede, helemaal gespecialiseerd in het lesgeven in het draaien en produceren van The Harder Styles.

 

Hardstyle, Raw Hardstyle, Hardcore, Uptempo, Frenchcore en Millenium Hardcore zijn een greep uit de verschillende stijlen die je bij Dutch DJ World Enschede kunt leren draaien of maken door middel van privélessen of groepslessen. De nieuwe data voor de groepsopleidingen zijn inmiddels gepubliceerd. Vanaf vandaag kunnen de deelnemers zelf kiezen of ze online meekijken of fysiek in de nieuwe studio aanwezig zijn. Uiteraard wordt er tijdens de fysieke lessen rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Unieke kans

 

“Angerfist , Radical Redemption, Tha Playah en Digital Punk leren jou de fijne kneepjes van het vak”

Omdat een groot openingsfeest in deze tijden lastig is, bedachten Julian en Crypsis iets anders. “Ter gelegenheid van de opening van Dutch DJ World Enschede hebben we niemand minder dan Angerfist, Radical Redemption, Tha Playah en Digital Punk gevraagd om ons een unieke kijk te geven in hun werkwijze via een livestream.” Voor de liefhebbers van de hardere stijlen een once in a lifetime, omdat dit de grootste namen zijn in de scene. Zonde om zoiets unieks in 1 uur te proppen natuurlijk en daarom vertellen de artiesten alle ins en outs in 5-uur durende masterclasses. De masterclasses worden over vier dagen verdeeld en zullen live gestreamd vanuit  de natuurlijke habitat van de artiesten.

Van deze speciale openingsactie gebruik maken? Blokkeer 5, 12, 19 en 26 juli dan vast in je agenda en meld je aan via www.dutchdjworld.com/masterclass. Be There!