Bij Dutch DJ World leren wij je niet alleen hoe jij je eigen tracks maakt, wij kunnen het ook voor je of samen doen!

Denk hierbij aan Mixing, Mastering, Ghostproducing, Co-Producing en Coaching.

Onder vind je onze Studiodiensten.

Mixing en Mastering

Wil jij 100% zeker weten dat jouw track perfect is afgemixt? Zodat deze goed klinkt in een Club, op de Radio of voor gewoon in de woonkamer?

Laat jouw track dan afmixen door een professional met jaren ervaring in het vak. Een track die is afgemixed in onze studio word op verschillende monitoren en omstandigheden getest om jou er van te kunnen garanderen dat jouw track overal op z’n best klinkt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Coaching

Loop je vast met jouw project? Wij kunnen je daar bij helpen!

Door middel van coaching bij Dutch DJ World word jij geholpen meer uit jouw plaat te halen. Met coaching zit jij samen met een ervaren producer in de studio die met een frisse blik naar jouw project kijkt en je ondersteund. Denk hierbij aan tips en tricks om dat ene geluid net wat fijner te maken of aan een boost aan inspiratie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ghostproducing

Bij Dutch DJ World begrijpen wij dat het bij Ghostproducing belangrijk is dat jij je geen zorgen moet maken over het eindproduct.

Daarom wordt bij elk onderdeel van de productie (arrangement, sound design, mixing en mastering) rekening gehouden met jouw vereisten voor een voor een perfecte track. Zo heb jij aan het eind een track perfect voor jouw doeleinden onder jouw eigen naam. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Co-Producing

Heb jij te weinig tijd om jouw goede ideeën uit te werken?

Duik dan bij Dutch DJ World de studio in om samen aan de slag te gaan met jouw track. Dan laat jij het tijdrovende werk over aan een betrouwbare ervaren producer en heb jij aan het eind een track perfect voor jouw doeleinden onder jouw eigen naam. Neem contact met ons op voor meer informatie.

—–